Vad brukar det kosta att ta korkort?

En genomsnittlig elev på HPs Trafikskola tar ca 20 körlektioner för att vara redo inför en uppkörning. En grovt uppskattad total kostnad för att ta körkort ligger kring 15.000kr (medräknat Riskettan, Risktvåan, bilhyra vid förarprov och avgifter till Trafikverket). Det är dock viktigt att understryka att detta är väldigt individuellt.  Det finns de som kört mycket privat i flera år som inte behöver ta så många körlektioner på körskolan och de finns andra som behöver köra mycket mer än 20 lektioner. Alla är vi olika och man måste respektera sin egen inlärningsförmåga och ta den tid man känner att man behöver.
Vår målsättning är att göra dig redo för en uppkörning på så kort tid som möjligt. Vi vill aldrig hålla dig som elev tillbaka eller få dig att köra mer lektioner än vad som är nödvändigt. En trafikskola tjänar mer pengar på hög omsättning med lyckade elever som blir klara så snabbt som möjligt. Vår huvudsakliga försäljningskanal är våra tidigare kunder som rekommenderar oss till familj och vänner.
För att spara pengar rekommenderar vi alltid att övningsköra privat vare sig det är parallellt, före eller efter körutbildningen på skolan.
Notera att vi aldrig kan garantera att du klarar en uppkörning. Däremot gör vi vårt yttersta för att rusta dig inför din uppkörning och ge dig grunden för ett livslångt och säkert förarskap.

Add Comment