Intensivutbildning

Vi är en trafikskola som specialiserat oss på intensivutbildning. Vi gör vårt bästa för att du ska få ditt körkort så snabbt, enkelt och billigt som möjligt och på samma gång ha en rolig utbildning med hög kvalitet.
Våra intensivpaket är på 20, 30 eller 40 körlektioner och det är upp till dig hur snabbt du vill ta ditt körkort och hur du vill lägga upp dina körlektioner.
Dessa paket innehåller: Lärarledda teorilektioner (vid tillräckligt med deltagare ), Datatester, Datateori, Teoriböcker, Körlektioner, Riskettan och uppkörning med trafikskolans bil.
Det läggs upp så du varvar teori och körning under din intensivutbildning. Vi rekommenderar dock att du passar på att både påbörja studierna samt att ta riskettan innan du påbörjat dina körlektioner. Riskettan kräver inte förkunskaper. 
Under de veckor som du har utbildning behöver du även boka in dig på Risktvåan/Halkbanan (halkbana ingår ej i intensivutbildningen), under veckan som du pluggar du teori finns det lärarledda lektioner (vad som tas upp beror på vilken lektion som är just den veckan som du är här). Den huvudsakliga teoriutbildningen och tillgodogörandet av teorin kommer ske i form av egenstudier, datatester och givetvis i bilen med din lärare.
Vid inbokning gör vi ibland en preliminärbokning på förarproven men förbehåller oss rätten att avboka förarprovet om du ej uppfyllt de teoretiska och praktiska krav som ställs på dig under utbildningen. Som elev har du alltid möjlighet att själv boka in förarprovet hos Trafikverket om du anser dig vara redo för en uppkörning.
För att klara dig på det “Lilla Intensiv”-paketet krävs rätt goda förkunskaper, såpass bra att man kan åka ut direkt och börja träna tätortstrafiken annars lär fler lektioner krävas. Vi rekommenderar alltid det “Stora Intensiv”-paketet för de som saknar möjligheten att köra privat eller saknar grundförutsättningarna.

Add Comment