HPs TrafikskolaDin väg till körkortet
meet our team

Our Instructors

Tural

Skolchef

Peter Nilmér

Trafiklärare och Utbildningledare

Nedim Senderovich

Trafiklärare
testimonials

What People Say About Us

Tusen tack för HBS trafikskolan som hjälpte mig för att jag få körkortet.Faktiskt var jag orolig och förvirrad innan jag börjar lektioner som överkörning med HBS trafikskolan. Eeftersom jag gjorde tre gånger prov som uppkörning och det var underkänt och det lät mig förlorar självförtroende på körning.Men när jag började och fick fyra lektioner med HBS trafikskolan kände jag mig skata skata bättre än förut. Jag gjorde provet på högsbo och det var godkänd. Om man förbereder sig med frågor och lyssnar på körning tränare ska det bli verkligen godkänd på provet. MVH Ibraheem

Ibra Ali

Ibra Ali

studerande

Jag är supernöjd med lektioner, som jag haft här i 1,5 år. Jag har hunnit åka med alla lärare under tiden och fått tydlig feedback och nödvändiga tips, som hjälpt mig att klara körprovet den 24/1/22. Alla lärare på den skolan förklarar metodiskt och peppar upp på varje lektion. Förutom det är det väldig bra service! Absolut rekommenderar jag den skolan för alla, som vill lära sig köra!

Alina Edler

Alina Edler

studerande

Klarade teori och uppkörning på första försöket, riktigt bra lärare, speciellt Peter som jag körde med, skulle inte klarat det utan honom! Jag körde hemma men även på körskola. Skolan har riktiga bra och kunniga lärare. Bra körplanering och väldig professionell. Rekommenderar starkt HPs trafikskola!!!

M T

M T

studerande

Jag är mycket nöjd med HPs trafikskola! Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma i alla lägen. Dessutom mycket prisvärt i jämförelse med andra körskolor. Rekommenderar verkligen!

Emelie

Emelie

studerande
our rewards

Certificates