Info gällande körning

Lektionen börjar inte när du som elev kommer till skolan om du är sen utan den börjar den tiden som det står i schemat.
 
Skolan kan när som helst avboka lektion om t.ex läraren är sjuk och vi meddelar detta så snart vi vet om det och då försöker vi att hitta nästa bästa lucka för att boka in den missade lektionen. När lärarna avbokar så ger det inte eleven rätt till ersättning i någon form utan vi bokar enbart in lektionen vid ett annat tillfälle.
 
Starta inte fordonet utan lärarens samtycke. Trafikregler är inte till för att ifrågasättas eller överträdas. Trafikregler är lagar och är till för din och andras säkerhet. Följ lärarens instruktion i alla lägen. Kom ihåg att läraren har dubbelkommando och kommer att ingripa om det krävs.
 
Avbokning
Du kan avboka lektioner och kursen genom att ringa eller maila till oss senast  kl 13.00 vardagen innan den bokade tiden.Du måste ha fått svar från oss att den har avbokats. Om du inte av/ombokar i tid så debiteras kursen, såvida du inte kan uppvisa ett sjukintyg. Avbokning av ett intensivpaket måste göras kl 13.00 veckan innan kursstart.
 

Tänk på att vi har skolregler som måste följas, och sjudom inträffar kanske ibland därför är sjukintyg obligatoriskt att skicka in till oss från samma dag ifrån vårdcentral/sjukhus.

Halkan

Avbokning av Risk 2 /Halkan måste ske senast 3 dagar innan din bokning. Avbokar du halkan senare måste du betala hela kursavgiften, såvida du inte kan uppvisa ett giltigt läkarintyg.
 
 
Förarprov
Innan du gör ditt förarprov genom skolan så måste du ha alla moment i utbildningsplanen godkända och genomgått en Utbildningskontroll, varpå läraren bedömer om du är redo eller behöver öva mer. 
Du måste ha gjort Riskettan och Risktvåan samt godkänt Kunskapsprov på Trafikverket innan du kan göra ditt förarprov.
Skolan får enligt regelverket inte skicka elever till körprov som inte är godkända av skolan. Du kan dock boka egen privat tid för förarprov om du själv önskar på Trafikverket Boka prov privat
 
Betalning
Betalningen måste göras innan påbörjad utbildning. Minst 50% av paketpriset ska betalas i samband med bokning och resterande belopp en vecka innan kursstart.
 
Retur
Ingen returrätt eller återköp av Paket köpta med Mecenatkort eller andra tillfälliga erbjudanden. Har du köpt ett körpaket där lån av bil ingår men bokar privat uppkörning förfaller den och inga pengar återbetalas.
 
 
Köpta lektioner/paket är giltiga i 12 månader från inköpsdatum. 
 
Retur skall göras inom 3 månader och då tillkommer en administrationsavgift om 10%.
Köp med Klarna debiteras med en administrationsavgift om 2,5% av köpesumman