Ny elev hos oss

Som ny elev hos oss så startar du med att skriva in dig på skolan. Det gör du enkelt genom att du uppger ditt personnummer, telefonnummer och din mailadress i receptionen. Det är bra om du kan komma in till skolan för att skriva in dig, men om du har svårt att hitta tiden så går det bra över telefon.
Är du osäker på vad som ingår i våra olika paket, vill veta var du ska börja eller vill ha tips och råd angående hur du ska lägga upp din körning så kan du nå oss på telefon och mail. Du är naturligtvis också alltid välkommen in till skolan!
Inbokning av körlektioner görs antingen via receptionen eller via Elevcentralen. För att kunna boka dig via Elevcentralen så krävs det att du först köper ett logg in, i de flesta av våra paket så ingår det. Där kan du kan även besvara frågor samt göra övningsprover och sidan är tillgänlig hela dygnet. För att avboka lektioner så ringer eller mailar du skolan innan kl.13.00 senast vardagen innan. Du måste ha fått svar från oss att den har avbokats.
Om du inte av/ombokar i tid så debiteras lektionen, såvida du inte kan uppvisa ett sjukintyg.
Betalning av körlektion ska göras i förskott eller senast samma dag som du kör. Ej betalda körlektioner faktureras. Har du köpt ett paket där det ingår körlektioner så dras lektionen automatiskt från ditt paket varje gång du kör. Du ansvarar själv för att hålla koll på hur många lektioner som körts på paketet, fråga gärna om du är osäker på hur många gånger du har kvar.
Betalning kan göras med kort eller delbetalning via WASA kredit (Läs mer här)