Intensivutbildning

Vi är en trafikskola som specialiserat oss på intensivutbildning. Vi gör vårt bästa för att du ska få ditt körkort så snabbt, enkelt och billigt som möjligt och på samma gång ha en rolig utbildning med hög kvalitet.
Våra intensivkurser är på 2 respektive 4 veckor beroende på förkunskaper och behov.
Dessa paket innehåller: Lärarledda teorilektioner, Datatester, Datateori, Teoriböcker, Körlektioner, Riskettan och uppkörning (bilhyran) med trafikskolans bil.
Det läggs upp så du varvar teori och körning under din intensivutbildning. Vi rekommenderar dock att du passar på att både påbörja studierna samt att ta riskettan innan du påbörjat dina körlektioner. Riskettan kräver inte förkunskaper. Du har även fri tillgång till de lärarledda teorilektionerna tiden innan din utbildning börjar.
Under de veckor som du har utbildning behöver du även boka in dig på Risktvåan/Halkbanan (halkbana ingår ej i intensivutbildningen), under veckan som du pluggar du teori finns det lärarledda lektioner (vad som tas upp beror på vilken lektion som är just den veckan som du är här). Den huvudsakliga teoriutbildningen och tillgodogörandet av teorin kommer ske i form av egenstudier, datatester och givetvis i bilen med din lärare.
Vid inbokning gör vi ibland en preliminärbokning på förarproven men förbehåller oss rätten att avboka förarprovet om du ej uppfyllt de teoretiska och praktiska kravs som ställs på dig under utbildningen. Som elev har du alltid möjlighet att själv boka in förarprovet hos Trafikverket om du anser sig redo för en uppkörning.
För att klara sig på det “Lilla Intensiv”-paketet krävs rätt goda förkunskaper, såpass så att man kan åka ut direkt och börja träna tätortstrafiken, grunderna (upp/nedväxling, bilskötesel etc) annars lär fler lektioner krävas. Vi rekommenderar alltid det “Stora Intensiv”-paketet för de som saknar möjligheten att köra privat eller saknar grundförutsättningarna.