Bokning/avbokning

Avbokning av körlektion ska göras till respektive kontor via telefon eller mail senast kl. 13:00 vardagen innan den inbokade tiden. Du måste fått svar från oss att vi har mottagit din avbokning. Vid senare avbokning debiteras lektionen. Självfallet så försöker vi alltid att hitta en annan elev som kan ta din lektionstid, men det är inte garanterat att det alltid går så håll därför noga koll på tiden för avbokning. För avbokning vid sjukdom så slipper du betala någon avgift mot uppvisande av intyg.
Inbokning av körlektioner görs antingen via receptionen eller via Elevcentralen. För att kunna boka dig via Elevcentralen så krävs det att du först köper ett logg in, i de flesta av våra paket så ingår det. Där kan du kan även besvara frågor samt göra övningsprover och sidan är tillgänglig hela dygnet. För att avboka lektioner så ringer eller mailar du skolan innan kl.13.00 senast vardagen innan. Du måste ha fått svar från oss att den har avbokats.
Om du inte av/ombokar i tid så debiteras lektionen, såvida du inte kan uppvisa ett sjukintyg.
Självfallet så försöker vi alltid att hitta en annan elev som kan ta din lektionstid, men det är inte garanterat att det alltid går så håll därför noga koll på tiden för avbokning.

Notera att byte av lärare kan ske om din lärare är sjuk, frånvarande etc. Lektionen ställs inte in om en av våra andra lärare har möjlighet att köra.